Goga potvrdila da se razvodi od 15 godina mlađeg muža, pa objavila fotografiju na kojoj blista

|

Još jedna vest o razvodu na javnoj sceni stiže od pevačice Goge Sekulić. Naime, posle šest godina braka, Goga i Uroš odlučili su da stave tačku na svoj brak. Kako pevačica objašnjava, razlog rastanka nije treća osoba, već fizička udaljenost supruga, koja je vremenom učinila svoje.

“Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i uvek će tako biti”, izjavila je Goga Sekulić.

Nakon vesti o razvodu Goga je objavila fotografiju sa sinom Vasilijem Andrejem, koji je mami najveća snaga i podrška kroz život. Pored fotografije, Goga je objavila i poruku na Insta storiju u kojoj piše: “Bol koji osećaš danas je snaga koju ćeš osetiti sutra”.

Inače, Goga i Uroš su živeli u Cirihu, gde on ima sportsku akademiju. Pevačica je zbog poslovnih obaveza često dolazila u Beograd, što Urošu nije smetalo, koliko pojavljivanje u javnosti, jer nije želeo da bude deo estrade. Prvi problemi u braku javili su se pre dve godine, kada se Goga sa sinom preselila u Beograd, a Uroš ostao u Cirihu.

Izvor: kurir.rs