Godine i životna drama učinile su svoje: Čuveni kuvar Saša Mišić neprepoznatljiv – Otac osmoro dece mršav i sed (FOTO)

|

Sašu Mišića publika je upoznala i zavolela kroz šou program “Paklena kuhinja”, gde je ulazio u sukobe sa kuvarima restorana, da bi potom transformisao kuhinju i pomogao vlasnicima da im posao postane još bolji i profitabilniji. Kako ga dugo nema u medijima, mnogi se pitaju da li je porodična drama koja se odigrala u njegovom životu ostavila traga na njegov izgled.

Naime, prava životna drama dogodila mu se 2011.godine kada ga je napustila supruga sa troje male dece, a njegova ispovest izazvala je veliku pažnju javnosti.

“Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje”, ispričao je tada Saša, koji je dugo živeo u Nemačkoj gde je osim kulinarstva učio i kako što bolje organizovati posao u ugostiteljstvu.

Saša se nadao da će se stvari popraviti i da će se supruga ipak vratiti, ali tri godine kasnije Centar za socijalni rad oduzeo mu je decu i starateljstvo je pripalo njihovoj majci Katarini Grujning te je Mišić organizovao protest ispred “Vaznesenjske crkve”, tražeći da mu se deca vrate.

Javnost je ostala uskraćena za epilog porodičnog spora a Saša Mišić se povukao iz javnosti, da bi se potom vratio na male ekrane i na televiziji “Balkan trip” ponovo ima svoju emisjiu “Turist ekspert”. Mišić se posle razvoda od prve supruge opet oženio i sa drugom suprugom dobio još petoro dece, tako da je danas otac osmoro dece, a godine i životna drama ostavile su traga i na njegovom licu, pa Saša više ne izgleda onako kako ga mnogi pamte.

Izvor: mondo.rs