Goca Tržan progovorila o Leninom punoletstvu: “Neću da joj kupim Luj Viton torbu, neka zaradi” – Otkrila zašto ju je ispisala iz privatne škole

|

Pevačica Goca Tržan je osim po dobrom glasu poznata i kao osoba sa vrlo jasno definisanim stavovima, te je tako, prilikom davanja najnovijeg intervjua, progovorila o vaspitavanju ćerke Lene, koju je dobila u braku sa rijaliti veteranom Ivanom Marinkovićem.

“Prezaštititi dete je problem. Moje dete je išlo u državnu školu, osnovnu. Sada ide u državnu gimnaziju. Nije da ja nemam pare da platim privatnu školu. Neću da platim privatnu školu! Neću da platim lažni utisak o tome kako je ona posebna i kako joj treba zaštita jer ona je tako posebna zato što je ćerka Goce Tržan”, ironično je rekla pevačica u podkastu “Mamazjanija” i dodala:

“Nisi posebna zato što si ćerka Goce Tržan. Goca Tržan nije posebna zato što je Goca Tržan. Ja neću dete koje će sutra biti nesposobno za život. Ja neću narkomanku. Ja neću klinku kojoj je Luj Viton torba malo za 18. rođendan. Neću uopšte da joj poklonim Luj Viton torbu za 18. rođendan”, objasnila je Goca.

“Neću nikad da joj poklonim Luj Viton torbu. Zaradi sve jer i ja sam zaradila. Moj muž i ja smo zaradili. Naučite decu da žive život. Nemojte ih učiti da troše ono što ste vi zaradili”, istakla je Goca, da bi, uz deljenje ovog zapisa na svom Instagram nalogu poručila:

“Ovo smo snimili mnogo pre svih ovih tragedija. Zovu me radikalnom, prestrogom, staromodnom… Pa, neka sam! Da ne bude zabune, govorim o obrazovanju iz sopstvenog iskustva. I sama sam mislila da ću detetu priuštiti vrhunsko obrazovanje tako što sam je upisala u privatnu osnovnu školu, a zapravo sam joj oduzela iskustvo odlaska u školu sa drugarima iz kraja, odlazak u školsko na druženje posle škole, mogućnost da nauči da se izbori za sebe, bez privilegija koje ne razume i zato je od petog razreda išla u školu u kraju i ništa joj ne fali”, poručuje Goca Tržan.

Izvor: pulsonline.rs