Goca Tržan i Lena zajedno u provodu – Komentari samo pljušte: “Čija je suknja kraća?” (FOTO)

|

Prošle godine ćerka Goce Tržan i Ivana Marinkovoića upisala je u srednju školu što je za pevačicu delovalo otrežnjujuće. Za medije je govorila da kao juče da je bilo kada ju je oblačila za polazak u prvi razred, a sada već sa njom priča o momcima i upisu u fakultet.

Lena pohađa Petnaestu beogradsku gumnaziju na Petlovom brdu i kako vreme prolazi sve je tipičnija tinejdžerka koja uživa u druženju s prijateljima, izlascima, ali i modi. Smisao za ovu sferu nasledila je od majke, koja bez pomoći stiliste ume itekako lepo i unikatno da se sredi i našminka.

Kada god negde otputuje voli da se počasti lepim komadom. Naravno, kupuje ih i Leni mada ponosno i duhovito ističe da ćerka sve češće posećuje njen garderober i čak i bez pitanja uzima stvari.

“Nedavno sam gledala Lenine slike sa prvog dana osnovne škole i zapitala sam se kad se to tačno desilo, kad je pre prošlo osam godina, od trenutka kada je bila ta devojčica do sadašnjeg kada je već devojka koja ide u moj garderober, stvarno je brzo prošlo i to znaju svi roditelji čija deca idu u školu”, rekla je Goca.

Pevačica se nedavno pojavila sa ćerkom na jednom gradskom događaju gde su obe pokazale svoje modno znanje, a po komentarima publike čini se da su se u tome odlično snašle. Majka i ćerka odabrale su vrlo slične kombinacije,. U fokusu su im bile kratke suknje i duboke čizme koje im obema odlično stoje i poslednji su krik mode.

Izvor: story.rs