Gagi Jovanović pustio suzu na ćerkinom venčanju, pa sa Anđelom zaigrao balet: Detalj na mladoženjinoj glavi svima privukao pažnju

|

Ćerka glumačkog para Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić juče je svom izabraniku, atletičaru Mihailu Dudašu rekla sudbonosno “da”. Mladenci su proslavu upriličili na jednom salašu u Krčedinu.

Brojni gosti uživalu su u scenama između dvoje zaljubljenih, a naročito je emotivan bio momenat kada je Gagi Jovanović zaplakao vodeći ćerku ka budućem suprugu, čiju mu je ruku i simbolično pred oltarom predao.

Nakon venčanja počela je luda žurka – mladenci su imali prvi ples na tepihu prostrtom na travi, a potom, kada se mlada presvukla, došao je red da zapleše i sa ocem.

Pošto je otac jedan od najtalentovanijih i najduhovitijih glumaca sa domaće scene, taj ples morao je da bude nešto posebno – i Anđela i Gagi su zaigrali balet i oduševili goste.

Građansko venčanje i svadba organizovani su u prirodi, među zelenilom, pored Dunava, a iako su mladenci venčanje držali u tajnosti, zahvaljujući Instagram objavama njihovih zvanica, mogli smo da zavirimo u bajkovit ambijent, ali i da vidimo neke zanimljive detalje.

Anđela je sudbnosno “da” izgovorila u beloj dugoj korset venčanici s dubokim šlicem, dugim velom i ogromnim bidermajerom od raznobojnog cveća, dok je mladoženja nosio crno odelo i belu košulju, a na glavi je imao neobičan detalj u vidu venca, što je privuklo pažnju prisutnih.

Mladenci su se pobrinuli za svaki detalj. Dekoracija je bila minimalistička i s ukusom, a tu je bio i persijski tepih i buketi poljskog cveća na stolu za ručavanje.

Sudeći po objavama na Instagramu, Anđela je svom prezimenu dodala suprugovo, te se sada preziva Jovanović Dudaš. Ona se u jednom trenutku i presvukla u dvodelni kostim, te je u žaru proslave odigrala i trbušni ples, dok joj je muzička podloga bio muzičar Marko Luis.

Izvor: kurir.rs