Franjo Osmakčić progovorio o Markovoj bivšoj devojci: “Ta Matea ga je puno koštala”

|

Bivši zadrugar Marko Osmakčić napustio je rijaliti “Zadruga” na vrlo sraman način, što je dovelo do velike osude javnosti. Od tada su krenule priče da ovo nije prvi put da se porodica Osmakčić upušta u ovakve situacije.

U rijalitiju “Zadruga”, digla se velika prašina kada se Marko obratio svom ocu i uživo u programu tražio od Franja Osmakčića, da ponovi postupak kao sa njegovom bivšom Mateom L. 2016. godine u Zagrebu, koja je, kako je sam rekao, tada bila u 8. mesecu trudnoće.

Sada se na internetu pojavila izjava Markovog oca, koji je spomenuo dotičnu Mateu L. iz Zagreba i otkrio detalje njihovog odnosa.

“Matea L., živela je u Prečkom, u Zagrebu. Bila je dve godine starija od Marka. Marko se bio zaljubio u nju. A ta Matea ga je samo na drugačiji način rastrzavala”, priznao je Franjo pa nastavio:

“Da se borila za Marka, verovatno bi se izborila, tj. da ga je istinski volela kao i Marko nju, sad bi bili srećni u braku. Ja sam bio za sve samo da mi Marko bude legenda u tenisu. Puno mu je kumovala u neuspehu u tenisu, puno ga je koštala”, piše u objavi Osmakčićevog oca, Franja.

Izvor: telegraf.rs