“E, neka si se razvela, zaslužuješ boljeg”: Mreže gore zbog zlatne atletičarke – Ivana je opet Španović

|

Najbolja atletičarka na svetu, Ivana Vuleta odlučila je da stavi tačku na brak sa fitnes trenerom Markom Vuletom, a fanovi srpske atletičarke “zapalili” su društvene mreže komentarima podrške zbog ovog razvoda.

Ivana je na svoj Instagram vratila prezime Španović što je oduševilo navijače koji su je obasuli pozitivnim komentarima.

“Živela sloboda kraljice Španović, sa verom u Boga u nove pobede”, “Srećan ti razvod”, “Vraćeno na Instagram slavno prezime Španović”, “Uz dužno poštovanje, meni je uvek bilo čudno kada čujem udato. Ona mi je samo da bude Španović, nekako je moćnije”, “E neka si se razvela zaslužuješ ti mnogo boljeg”, “Zelim ti sreću do neba, da u 2024. letiš do svih visina”, “Podrška za uspešnog sportustu, prelepu ženu, sigurno velikog čoveka. Za tebe siguran sam neće biti problema u daljem životu. Ne brini se, ne pati i samo napred”, ređali su se komentari na objavu Ivane Španović.

Takođe, bilo je zanimljivo i na društvenoj mreži “X” gde su se oglasili pojedini Ivanini fanovi.

Podsetimo, Ivana se u septembru 2021. godine zaklela na večnu ljubav Marku na bajkovitom venčanju koje je bilo organizovano samo za najuži krug ljudi. Oni su bili u braku dve godine, nakon čega su odlučili da se raziđu, što su potvrdili saopštenjem, nakon čega se nisu oglašavali.

Izvor: kurir.rs