Dva i po meseca od rođenja Isaije, Ceca otkrila kada stiže četvrto unuče: “Saznala sam dok sam se šunjala po kući”

|

Unuci Cece Ražnatović Željko, Krstan i Isaija stigli su na svet u kratkom vremenskom razmaku, što je za mlade roditelje izazov ali i velika sreća.

Pevačicin sin Veljko i njegova izabranica Bogdana vrlo posvećeno idu ka ostvarenju svog cilja, ka velikoj porodici. Od venčanja složili su se da žele puno dece, a rođenjem trećeg sina Isaije navodno stigli su tek na pola puta.

Budući da se Veljko retko oglašava po tom pitanju, Ceca često od novinara dobija pitanja o unucima, o kojima vrlo rado priča i to sa osmehom na licu.

Željko, Krstan i Isaija centar su njene pažnje. Jako je blagonaklona prema njima, skoro sve im dozvoljava i sve kupuje. Već sada unuci Cece Ražnatović imaju sve što požele, najbolje kolevke i krevece, najbolje igračke. Baka ne štedi kada su oni u pitanju, ali ne štedi ni na rečima kada pohvalno govori o njima.

Ceca pred medijima ne skriva radost što Veljko i Bogdana planiraju još dece. Nedavno je otkrila kada bi u porodicu trebalo da stigne novo pojačanje.

“Moraće malo da sačeka, ali kako je krenulo, četvrto će uskoro. Načula sam dok sam se šunjala po kući”, otkrila je kroz smeh Ceca, koja se nada unučetu i sa ćerkine strane. Vreme će pokazati da li će je prvo obradovati Veljko i Bogdana ili Anastasija i Nemanja Gudelj.

Izvor: story.rs