Duško i Jelena mogu biti ponosni na ćerku: Nika ispričala utiske sa mature, pa otkrila šta joj se nije svidelo

|

Nika Tošić, mlađa ćerka pevačice Jelene Karleuše i fudbalskog menadžera Duška Tošića, nedavno je završila osnovnu školu. No, devojčica je prethodnih nedelja bila u velikoj dilemi – da li da ide na malu maturu?

Da se dvoumi da li da se pridruži vršnjacima na proslavi otkrila je i pratiocima na TikToku.

“Ne znam šta ću da radim, da li da idem ili ne? Tradicija je da pozoveš nastavnike, iz poštovanja, ali ja ne želim nikoga da zovem. A kad sam shvatila da ide i drugo odeljenje, ne samo VIII-1, stvarno…”, govorila je Nika, a mnogi su joj sugerisali da ipak ode, jer je to jedan od najlepših događaja za đake.

Pre nekoliko dana njena mama se pohvalila da se za tu svečanu priliku sprema jedna božanstvena haljina. Na Jeleninom Instagramu videli smo i kako svetloplava haljina izgleda na maloj maturantkinji.

Sada je Jelena u Instagram storiju podelila i emotivnu objavu. Naime, Nika Tošić otkrila je kako se provela na maturi. Bila je kratka i jasna, a JK može samo da bude ponosna na ćerku.

“I da, nisam pričala za maturu. Bilo je super, ali muzika i nije bila baš neka. Ali puštali su moju mamu, tako da lajk”, prenela je Nika prve utiske sa maturske večeri i mnogima izmamila osmeh.

Izvor: espreso.co.rs