Duško i Jelena imaju milione, a njihove ćerke jedu jeftin doručak od 3 sastojka: Retko koje dete ovo voli

|

Jelena Karleuša oduvek je važila za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni, a za to je u velikoj meri zaslužna ishrana.

“Ne bih nikome preporučila moj način mršavljenja”, rekla je nedavno Jelena, aludirajući na to da je smršala zbog stresa. Iako je imala oscilacije u kilaži, Jelena se potrudila da do promocije novog albuma telo dovede do perfekcije. To je uspela zahvaljujući zdravoj ishrani i vežbama. Da li bila na posebnom režimu ishrane, ili ne, doručak Jelene Karleuše skoro uvek je isti, zdrav a uskusan.

Jelena dan najčešće započinje doručkom koji preporučuje Ana Petrović, nutricionistkinja kojoj domaće zvezde najviše veruju. Obrok se priprema brzo i lako, a veoma je uskusan, zbog toga ga rado jedu i pevačicine ćerke koje kako su starije sve više vode računa o svom izgledu. Iako retko koje dete voli zdrave obroke, to s Nikom i Atinom nije slučaj.

Doručak Jelene Karleuše priprema se vrlo brzo i jednostavno. Sedam kašika ovsenih pahuljica prelijte sa 150 ml ključale vode i dodajte sveže voće. Jelenin izbor su borovnice, maline i mango, a vi možete eksperimentisati sa voćem koje volite.

Izvor: svet-scandal.rs