Duplo slavlje kod Topalka: Pevač je juče bio najsrećniji deda na svetu – “Neka te Božija ljubav uvek vodi kroz život”

|

Folk pevač Milan Topalović Topalko juče je imao dupli razlog za slavlje! Pevač je juče bio najsrećniji deda na svetu, a povod je bio prvi rođendan i krštenje njegove unuke Dominike.

Topalkova ćerka Helena sijala je od sreće, a za krštenje svoje ćerkice u crkvi izabrala je dugačku belu haljinu sa perjem oko ruku.

“Bog na nebu, kum na zemlji! Neka te Božija ljubav uvek vodi kroz život! Sa našim dragim prijateljima proslavili smo krštenje i prvi rođendan našoj Nikici. Hvala svima što su došli i ulepšali ovaj dan”, napisao je Topalko na Instagramu.

Nakon svečane ceremonije krštenja, usledila je i proslava prvog rođendana devojčice. Veliko slavlje održano je u poznatom beogradskom restoranu, koji je za tu priliku bio dekorisan u crvenu boju, u kojoj je bila i mala slavljenica. Ispred restorana nalazio se i mini parkić sa toboganima i balonima u roze boji.

Porodica se potrudila da gostima ništa ne zafali, pa je tako švedski sto bio prepun specijaliteta raznih kuhinja. I sam deda Topalko se nekoliko puta latio mikrofona i igrao sa svojom unukom, a na fotografijama možete videti i ostale detalje sa slavlja.

Izvor: kurir.rs