Dragana čestitala Anastasiji udaju: Ceca se posle mnogo godina javno obratila najvećoj rivalki i otkrila tajnu čuvanu 30 godina

|

Godinama se priča o odnosu Cece Ražnatović i Dragane Mirković. Naime, koleginice ne govore dugi niz godina, ali Mirkovićeva je pre nekoliko dana javno čestitala venčanje Cecinoj ćerki, Anastasiji Ražnatović.

“Bilo mi je jako drago, to je stvarno lep gest i samo lud čovek u tome može da vidi nešto loše. Naprotiv, Bogu hvala tako i treba i to su neke lepe stvari. Žena je čestitala nešto što je lepo i što je bitno za moju porodicu i hvala Dragani puno”, rekla je Ceca.

Ona se osvrnula i na priče koje su se pojavile vezane za Draganinu pesmu “Pitaju me u mom kraju”, za koju se saznalo da je ona želela da je snimi.

“Ja to nikad nisam ni krila, nije samo Draganina pesma, nego izađe nešto ili mi Marina otpeva šta su napravili i ja kažem ‘Pa to je bre za mene’. I ona mi uglavnom kaže ‘Šta je bre tebi, ne može sve za tebe bre, jesam ti napisala super pesme, šta bre hoćeš?!’. Istina, i to za Draganu, kada sam čula ‘Pitaju me u mom kraju’ rekla sam: ‘Futo, pa ovo je za mene. Nije za tebe, za Draganu, jesi gluva?'”, rekla je Ceca za medije.

Izvor: blic.rs