Dom Željka Mitrovića u Njujorku vredi nekoliko desetina miliona dolara: Tamo živi njegova ćerka Andrea sa verenikom (FOTO)

|

Svi znaju da vlasnici “Pink” televizije Milica i Željko Mitrović poseduju nekretnine širom sveta. U Beogradu su pazarili više od jednog stana, imajui kuću, svojevremeno su kupili i luksuzni kutak u Monte Karlu, a prethodno penthaus u Londonu.

Pored svega pobrojanog niko nije mogao ni da pretpostavi da je dom Željka Mitrovića u Americi, tačnije u Njujorku, toliko luksuzan i da u ovom trenutku na tržištu vredi čak nekoliko desetina miliona.

Najmlađa Željkova ćerka sasvim slučajno otkrila je kako porodična oaza smeštena na Aper Ist Sajdu izgleda. U želji da fotografiše kućnog ljubimca Andrea Mitrović obuhvatila je i deo dnevnog boravka koji krase police prepune knjiga, pehara, fotoalbuma, ramova sa slikama, a u samom centru smešten je starinski kamin, što govori mnogo o tome kakva je zgrada u pitanju, pa i to kakav komšiluk Mitrovići u Njujorku imaju.

Dom Željka Mitrovića u Americi deo je starinskog, elitnog kvarta u kom se nekretnine procenjuju na nekoliko desetina miliona dolara pa naviše, u zavisnosti od kvadrature.

Nema sumnje da je vlasnik jedne od najpopularnijih domaćih televizija izdvojio pozamašnu sumu za stan u kom je dugo boravila njegova najstarija ćerka Sandra Mitrović.

Ona je nakon završene škole u Velikoj Britaniji, nastavila studije u Americi te se više od pet godina služila pomenutom nekretninom u kojoj sada rado odseda ostatak porodice. Trenutno tamo boravi Andrea sa dečkom Šonom Parnetom.

Izvor: story.rs