Doktor Nestorović ima najlepšu kuću u Obrenovcu, a ovo mu je omiljeni kutak: Dok svi hrle ka prestižnim naseljima, on uživa u rodnom gradu

|

I dok svi jure ka Beogradu i prestižnim naseljima poput Dedinja i Bežanijske kose, najpoznatiji dečiji pulmolog doktor Branimir Nestorović skućio se u svom rodnom mestu, Obrenovcu. Kuća Branimira Nestorovića prostire se na nekoliko stotina kvadrata, a nalazi se u centru grada.

Ekipa emisije “Paparazzo lov” jednom prilikom pratila je doktora Nestorovića te su imali priliku da vide gde živi čuveni lekar koji pored stručnosti poseduje i neverovatan šarm, pa je za kratko vreme postao omiljen u srpskom narodu.

Osim velelepne vile, Nestorović poseduje i prostrano dvorište koje je opasano visokom ogradom, te se tako štiti od radoznalih pogleda. No, on i njegova porodica najviše vole da uživaju na ogromnoj terasi koja je u letnjim mesecima prepuna cveća i sa koje se pruža prelep pogled.

Doktor Nestorović u raskošnoj vili živi sa ćerkom, sinom i suprugom sa kojom je u braku preko trideset godina, a koja ne želi da se eksponira u javnosti.

“Žena je prestala da izlazi sa mnom. Ona kaže da više neće nigde da ide sa mnom. Kad krenemo, to bude puno ljudi, zaustavljamo se, tu su selfiji…”, otkrio je čuveni doktor svojevremeno.

Izvor: svet-scandal.rs