Dok svi pričaju o njihovom razvodu, Dragana i Toni povukli neočekivane poteze: Nova odluka zbunila javnost

|

Folk zvezda Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić važili su za jedan od najskladnijih parova na sceni, pa nije ni čudo što su zajedničkim snagama uspeli da stvore čitavu imperiju, a njihovo najveće bogatstvo definitivno su sin Marko i ćerka Manuela.

Bajkovit život u dvorcu Ebenfurt nadomak Beča prekinut je, čini se, preko noći, ali agonija je trajala čitave tri godine.

Vest da se Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija, nakon 24 godine, iznenadila je javnost a ubrzo nakon što je pevačica potvrdila da je došlo do kraha braka, počele su priče o novoj ljubavi bogatog Tonija. Međutim, do danas ta informacija nije potvrđena a priče su ostale u domenu nagađanja.

Dragana je u iskrenom saopštenju objasnila da je do razvoda došlo usled raznih okolnosti i nesuglasica, dok se, s druge strane, Toni obratio medijima preko advokata, demantujući razne napise u medijima i spekulacije oko navodne mlađe ljubavnice.

Najnoviji potez još uvek zvaničnih supružnika prilično je zbunio javnost.

Naime, nakon što je biznismen obrisao društvene mreže, on se ubrzo ponovo našao na njima, ali jedne osobe na njegovoj listi prijatelja više nema. U pitanju je upravo Dragana Mirković koju je suprug otpratio sa Instagrama.

Isto je uradila i Dragana, pa se na njenom spisku prijatelja ne može naći Tonijevo ime, ali zato u objavljenim fotografijama njegov lik je i dalje tu.

Izvor: hellomagazin.rs