Dok čeka drugog sina, Bogdana razmišlja o trećem detetu – Želje supružnika se mimoilaze u jednom, Veljko ima uslov

|

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića ušla je u šesti mesec trudnoće. Porodica Ražnatović će uskoro će dobiti još jednog člana, a Bogdana će kroz nekoliko meseci doneti još jednog dečaka Krstana.

Bogdana ističe da joj se druga trudnoća ne razlikuje mnogo od prve, a dok čeka drugog dečaka da dođe na svet, trudna Bogdana kaže da navija da treće dete bude devojčica.

“Trenutno se osećam isto u trudnoći kao što je bilo sa Željkom. Jedem sve, budim se noću da bih jela. Ne volim što je tako, ali i dalje sam mršava. Veljko je oduševljen što je dečak, ali ja sam htela devojčicu. Navijam da treće dete bude devojčica”, ispričala je Bogdana iako se njihove želje ovde razilaze.

Kaže da je Veljko presrećan što će po drugi put postati otac i da je on od početka znao kog će pola da bude beba. Veljko ima jaku intuiciju i otpočetka nije pogrešio u svojim pretpostavkama.

“Veljko je presrećan, on je govorio od početka da je siguran da opet nosim dečaka. Pričao je od početka i koje će ima da nosi, i eto bio je u pravu”, kaže Bogdana.

Ispričala je i da mali Željko još uvek nije svestan da će uskoro postati stariji brat.

“Mislim da još uvek nije svestan, ali ne voli. On je u centru pažnje, pa je malo i ljubomoran. Kažem mu da dođe da poljubi stomak, da ljubi batu, a on neće. Navikao je da svi obleću oko njega, da je on najvoljeniji. Koketira sa svima nama, jako je šarmantan. Jako je umiljat. Pun je energije”, otkrila je Bogdana.

Izvor: svet-scandal.rs