Dnevni horoskop za 8. jun 2022. Jarčevi, nemojte donositi brzoplete odluke

|

Ovan

Ljubav: Ne dozvolite partneru da se udaljava od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama. Posao: Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na poslovnu organizaciju i dobru volju. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Bik

Ljubav: Partner ne može da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Posao: Ne verujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Zdravlje: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Blizanci

Ljubav: Bolje je da stišavate svoje strasti, nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posledicama. Posao: Ukoliko Vam neko zadaje različite probleme, podsetite svoje saradnike na pravila lepog ponašanja. Zdravlje: Uskladite svoje misli i osećanja.

Rak

Ljubav: Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje osnovno raspoloženje. Posao: Nemojte dozvoliti da Vam neko pokrene niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Budite realni. Zdravlje: Umirite savest u iskrenom razgovoru sa bliskom osobom.

Lav

Ljubav: Potrebno je da objasnite partneru šta utiče na Vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osećanja. Posao: Ne dozvolite da neko drugi govori u Vaše ime, procenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Zdravlje: Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Devica

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Posao: Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Vaga

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisnu ideju o saradnji. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje, pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i karakter. Posao: Delujete vešto u poslovno-finansijskim dogovorima, ali ni Vaši saradnici nisu naivni. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Pažljivije slušajte i analizirajte partnerovu poruku. Nemojte ignorisati nečije reči. Posao: Ponekad je teško priznati poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju. Zdravlje: Izbegavajte impulsivne reakcije.

Jarac

Ljubav: Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Posao: Nedostaje Vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Smeta Vam saznanje da partneru povremeno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Učinite nešto po tom pitanju. Posao: Odbijate da prihvatite nečiju uslugu koja Vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat. Posao: Teško Vam je da donesete dobru poslovnu procenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Izbegavajte preteranu razmetljivost. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.