Dnevni horoskop za 28. novembar 2021: Ne započinjite nove poslove dok ne rešite stare

|

Ovan

Do sada ste bili u jednom mestu kada je rec o poslu, ali taj period se završava. Želite da se posvetite nekim poslovnim promenama. Partner će vam pokazati da mu je iskreno stalo do toga da vaša veza napreduje. Problemi sa očima.

Bik

Današnji dan će biti turbulentan kada je reč o poslovnom polju. Uskoro ćete upoznati jedno osobu koja je jako zainteresovana za vas. Odmorite se.

Blizanci

Danas nije povoljan dan za posao. Desiće se neke komplikacije na poslu. Sa osobom koja vam se sviđa stupićete u kontakt. Moguć je i početak nove veze. Opustite se.

Rak

Ako planirate da menjate nešto na poslovnom polju bićete uspešni, jer vam je danas naklonjen dan. Partner vam pruža puno pažnje i to vas raduje. Uživate u svakom trenutku sa voljenom osobom. Osećate se dobro.

Lav

Danas je nepovoljan dan za započinjanje novog posla. Mogli biste lako da napravite neku grešku koja će vas skupo koštati. Postoji mogućnost za svađu sa partnerom. Posetite lekara radi kontrole.

Devica

Zvezde su vam naklonjene kada je reč o novim poslovnim mogućnostima. Imate šansu za veliki uspeh. Osećate kako vaš partner nije potpuno iskren prema vama i postajete ljubomorni. Pod stresom ste.

Vaga

Pred vama je period kada ćete na polju posla imati neke komplikacije i otežanja koja nećete moći lako da rešite. Danas vas očekuje mala svađa sa partnerom. Povedite računa o stomaku.

Škorpija

Nervozni ste jer situacija oko vas ne ide vam u prilog. Željni ste neke nove veze, ali nije lako stupiti u kontakt sa nekim. Imaćete pad imuniteta.

Strelac

Nezadovoljni ste jer niste dobili podršku za napredovanje i proširenje posla. Možete da očekujete interesantno poznanstvo sa nekom osobom u koju ćete se zaljubiti. Problemi sa bolovima u kostima.

Jarac

Očekuju vas mali nesporazumi na poslu. Teško vam je da ostvarite planove na poslovnom polju. Upoznali ste jednu osobu i želite njenu pažnju. Mogući problemi sa alergijom.

Vodolija

Danas nije povoljan dan za posao. Nećete doživeti velike promene. Odnos sa partnerom postaje poljuljan, brinete da li ćete opstati zajedno. Poblemi sa probavom.

Ribe

Imali ste buran period i dosta ste se istrošili, ali svoje finansije uspećete da nadoknadite u narednom periodu. Maštate o vezi sa osobom koja vam se sviđa. Ne preterujte sa alkoholom.

Izvor: stil.kurir.rs