Didi Džej prevazišla samu sebe: “Ne znam kako izgleda Aleksandra Prijović” – Hit izjavom napravila haos na mrežama

|

Dijana Janković poznatija kao Didi Džej u poslednje vreme intrigira javnost svojim hit izjavama. Ljudi su ostali bez teksta kada je rekla kako ju je na fakultet vozio otac jer tada nije imala vozača, prevrtali očima kada je pokazivala sadržaj svoje torbe, a sada je prevazišla samu sebe.

Najnovijom izjavom Didi Džej izazvala je haos na mrežama, rekavši da “ne zna i nikda nije videla kako izgleda Aleksandra Prijović”.

Iako je već mesecima u fokusu medijske pažnje oko koncerata kojima ruši rekorde širom regiona, Didi kaže da ipak nije čula za Prijovićku.

Naime, Dijana je komentarisala modne stilove poznatih pevačica, a na pitanja šta misli o tome kako se Aleksandra oblači, Didi je iznenadila odgovorom.

Iskreno, nikada nisam videla kako ona izgleda – kratko je rekla Dijana za “Republiku”. Da li je bila iskrena, ili pak samo šalila nije poznato, međutim, njena izjava izazvala je opšti haos na mrežama.

“Ko si ti?”, “Jel moguće da izjavljuje da ne zna ko je Prija”, “Reče ko?”, samo su neki komentari i reakcije na njenu izjavu.

Izvor: kurir.rs