Detalj pored kovčega Slađane Milošević rasplakao sve prisutne: Dado Topić održao potresan govor – “Mesto ti je među zvezdama”

|

Rok diva Slađana Milošević, koja je osamdesetih godina važila za jednu od najpopularnijih pevačica, preminula je 26. marta u 69. godini nakon teške bolesti. Ona je umrla u bolnici gde je provela poslednje dane, a njeni najmiliji danas je ispraćaju na večni počinak na groblju Lešće.

Porodica i prijatelji okupili su se u kapeli gde je doneto mnogo cveća, a svima je zapao za oko jedan detalj. Pored Slađaninog kovčega stavljena je srebrna kruna sa plavim kristalima.

Mnogi su to povezali sa Slađaninim vanvremenskim hitom “Princeza” koji je snimila sa Dadom Topićem, koji je među prvima došao na sahranu i koleginici i prijateljici održao emotivan govor:

“Mnogo smo se družili, bila si pravi prijatelj i koleginica. Nisam mislio da ćemo se ovako brzo rastati. Nas dvoje poklonili smo predivne stihove jedne pesme, balade, kojim smo se vezali i zauvek ostali u srcima svih koji su nas voleli i vole. Jednom si rekla da svoje mesto vidiš među zvezdama, mislim da si bila u pravu, drugčija od svih, posebna. Toliko blaga, divna. Evo stojim ovde srećan što sam bio jedan od njih koji su te znali”, rekao je Dado Topić.

Izvor: kurir.rs