Detalj iz doma Ane Brnabić ostavio sve bez daha: Kako sin Igor reaguje kad vidi mamu na televiziji (VIDEO)

|

Premijerka Srbije Ana Brnabić prva je žena koja je na državnoj poziciji kao pripadnica LGBT zajednice. Sa svojom partnerkom Milicom Đurić vantelesnom oplodnjom dobila je sina Igora, a poražavajuća je okolnost da ona zbog zakona ne može biti upisana kao Igorova majka.

Međutim, kako je rekla, sin Ane Brnabić iako nije njeno biološko dete, ona se oseća kao da jeste, pa joj ne treba nikakav papir, niti zakon, dovoljno je što je Igor u njenom srcu, te joj to niko ne može osporiti.

Brnabićka o svom intimnom životu nikada ne govori, pa su retki trenuci kada u nekoj emisiji otkrije poneki detalj iz života. Ipak, sada je napravila izuzetak pa je pred kraj 2022. godine dala intervju u kojem je sumirala godinu koju je za nama, dala je odgovore na mnoga kako politička tako i privatna pitanja, a jedna od tema koja je interesantnija bila je i njen sin. Na pitanje kako se osećala kada je njen sin dotrčao do nje nakon položene zakletve u Skupštini, rekla je:

– To je moja snaga, i jedan od mojih najlepših trenutaka u 2022. godini. Iako nije znao šta se dešava, jer je suviše mali, ja mislim da je razumeo. On nekada gleda vesti sa mnom, tako da sve zna – rekla je premijerka i otkrila još kako mali Igor reaguje kada je vidi na TV ekranu.

– Kada gostujem na nekoj televiziji, on pokušava da me dozove. Ne razume i dalje da kada sam na ekranu ja ne mogu da ga čujem. Vreme veoma brzo prolazi, on sada puni skoro 4 godine. I onda pomislite, nemate mnogo vremena da menjate stvari, a svaki dan morate da date sve od sebe. I zato svaki dan pokušavate da učinite nešto da sva deca u Srbiji žive u zemlji na koju mogu da budu ponosni. Verujem da danas mladi mogu da budu ponosni na svoju zemlju, više nego što su bili pre 10 godina – rekla je Ana Brnabić.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: story.rs