Dalilin otac Huso nakon finala: “U Šepku se Dejanova pobeda slavila više nego u Veterniku – Za Cara ovde nema mesta”

|

Huso Mujić, otac drugoplasirane Dalile Dragojević broji dane do susreta sa ćerkom koju, kako ističe, sa nestrpljenjem čeka u svom selu Šepak u Bosni i Hercegovini, gde imaju porodičnu kuću.

Ovaj skroman i ugledan čovek vreme uglavnom provodi u svojoj prodavnici, ali i na njivi gde svakodnevno obavlja poljoprivredne delatnosti.

“Dobro sam, kako je bilo sada je dobro. Drago mi je što je Dalila izašla iz Zadruge zdrava i čitava. To je najvažnije. Videćemo dalje šta ćemo i kako ćemo”, započinje Huso.

Da li Vam je drago što je Dejan pobedio?

“Sigurno da mi je drago, kao da je Dalila pobedila. Tu nema nikakve smetnje. Želim mu sve najbolje, voleo bih da je i više osvojio”, kaže Huso.

Da li ste imali priliku da mu čestitate?

“Nisam. Nije mi se javio, ne mogu da ga dobijem jer njegov broj telefona nemam. Preko mreža i interneta nisam, ali evo sada imam priliku da mu poželim srećno i berićetno. Da u najbolje svrhe utroši taj novac, da napravi duplo, troduplo više novca. Da biznis napravi kako treba”.

Kada ste razgovarali sa Dalilom šta ste joj rekli?

“Rekao sam joj da gleda šta radi, da otvori oči, da pogleda snimke i sve šta je tamo (u Zadruzi prim. aut.) rađeno i da donese sama zaključak”.

Da li ste ostali pri stavu da ne želite da Filip Car dolazi u vašu kuću?

“Ostajem pri tom stavu. O njemu neću da pričam ništa, nek je živ i zdrav svom tati i mami. Kod nas ovde za njega mesta nema. Nikad. Što se mene tiče nikada. Dok sam ja živ, sad, šta će biti posle, mene to ne znam”.

Kuća u Šepku o kojoj se dosta govorilo je u stvari Vaša. Vi ste nam zimus kada smo Vas prvi put posetili rekli da ćete kuću prepisati Dejanu. Da li ste ostali pri tom stavu?

“Ja sam dva puta zakazivao termin da idemo da prevedemo kuću na njih. Oni su oba puta prespavali. Ja nemam ništa sa tom kućom i rekao sam neka se oni dogovore kako će i šta će. Ja ne prisvajam tu kuću i ne mogu nikako da kažem da je moja, ta kuća je njihova. A šta će oni da rade i kako, to ne znam”.

Kako je Šepak doživeo Dejanovu pobedu?

“Ja mislim da je bolje doživeo nego Veternik. Više se slavilo ovde. Mislim da ima više ovde publike nego u Veterniku tamo gde je rođen. To mi ne smeta. Kako će mi smetati neko sa kim sam živeo pet godina, da sad kažem da mi smeta. Ne. Bilo je fino dok smo bili tu, sad, šta će dalje biti, ne znam. Uglavnom, ja mu želim sve najbolje”, poručuje za kraj Dalilin otac Huso Mujić.

Izvor: telegraf.rs