Dalila kupila ocu automobil: Huso govorio da ne želi ništa od ćerkinih para, a sada preokret (FOTO)

|

Dalila Dragojević otišla je u rodni Šepak gde provodi vreme sa ocem Husom Mujićem i majkom Eminom, nakon što se sa novim dečkom provodila na nekoliko luksuznih lokacija, .

Ona je prvi put po završetku Zadruge otišla u kuću gde je živela sa bivšim mužem Dejanom Dragojevićem, a sada je na Instagramu sve iznenadila kada je objavila šta je priredila ocu.

Sudeći po objavama, Dalila je od zarađenog novca iz rijalitija kupila ocu Husi skupoceni automobil, čime se odmah pohvalila na mrežama, te ga snimala dok je upravljao njime.

Dalila je još tokom boravka u Beloj kući govorila kako želi da svom ocu ispuni veliku želju i da omogući ocu da ode u Meku na hadž. Tada je Mujić izjavio da ne želi ništa od njenih para.

“Od tih para nikada ne bih otišao na hadž. Ja imam svoj novac, imam sve uslove i ići ću. Te Daliline pare su teško zarađene, to meni ne treba. Ja pare od njih, nje i Dejana, nikada nisam tražio, bilo bi me sramota da od njih uzmem. Haram pare jesu te koje je ona zaradila, a halal pare moraš da zaradiš pošteno”, rekao je Huso tada.

Izvor: mondo.rs