Čola za 45 minuta pevanja naplatio 45.000 evra: Imao je specijalne uslove – Mladencima i gostima ovo je bilo zabranjeno

|

Zdravko Čolić je prošlog vikenda bio specijalni gost na venčanju sina jednog biznismena koje se održalo u elitnom beogradskom restoranu. Poznato je da legendarni pevač retko peva na privatnim proslavama, a prema saznanjima Kurira, mladenci su za Čolu morali da izdvoje čak 45.000 evra, kako bi im svojim hitovima uveličao najlepši dan u životu.

Čolić je pevao ukupno 45 minuta, što znači da je za svaki minut mini-koncerta zaradio 1.000 evra. Pevač je imao i specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj luksuznoj proslavi.

“Čola može da bira gde će da nastupa. On ne praktikuje da peva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez reči, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima… Za 45 minuta tražio je 45.000 evra i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pesmu “Tebe čuvam za kraj” odigran je i prvi ples. Pevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili razneženi dok je izvodio pesmu “Ti si mi u krvi”. Odmah nakon nastupa u pratnji obezbeđenja restorana napustio je lokal”, ispričao je izvor sa lica mesta.

Osim njega, goste su zabavljali i folkeri – Violeta Viki Miljković i Radiša Trajković Đani, koji su atmosferu doveli do usijanja a za to su, pored honorara, bili nagrađeni i odličnim bakšišom, koji Čolić nije uzimao.

Iako ne nastupa često na privatnim proslavama, Zdravko Čolić par puta je napravio izuzetak, pa je tako pevao na svadbi Valentine Lopičić i Kostadina Terzića, sina Zvezdana Terzića. Zapevao i na svadbenom veselju Dragane Džajić, ćerke legendarnog Dragana Džajića, i Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović. Čola je trebalo da nastupi i na svadbi Đorda Đokovića i Saške Veselinov, ali je u poslednjem trenutku došlo do promene.

Izvor: kurir.rs