Cipkin muž i Ivana Šašić su zajedno odrasli – Pevačica otkrila detalje o porodici: Osam sveštenika služi opelo

|

Nebojša Jarin Stojićević, suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, biće sahranjen danas, 17. maja, na groblju u Gornjoj Vranjskoj u 14 časova.

Ispred porodične kuće od ranog jutra pristižu prijatelji, rodbina, komšije, da izjave saučešće zbog smrti biznimena, koji je iznenada preminuo, a među njima se našla i Nebojšina bliska prijateljica, pevačica Ivana Šašić, koja je slomljena od bola progovorila za Kurir o tragičnom gubitku najboljeg druga:

“Pod lekovima sam od juče. To mi je najbolji prijatelj, odrasli smo u ovoj ulici zajedno. Divan čovek, nema kome nije pomogao. Duša od čoveka. Sjajna porodica, familija, svi su bili jako složni. Porodica za primer”, rekla je Ivana vidno potrešena.

Na zidu porodične kuće Stojićevića u Šapcu tužan je prizor. Naime, iznad Nebojšine umrlice nalepljena je još jedna, za njegovog pokojnog oca, koji je preminuo pre nepunih mesec dana, 22. aprila.

Nakon što su se prijatelji, familija, komšije okupili da izjave saučešće porodici preminulog Nebojše, osam sveštenika je počelo da služi opelo.

Izvor: telegraf.rs