Cipka se oglasila prvi put nakon 40 dana od smrti muža: “Čaršijski džukci, ostavljam vas… Živim i pevam za mog Nebojšu”

|

Aleksandra Tadić Cipka, pre 40 dana ostala je bez svog supruga, Nebojše Jarina Stojićevića, koji je preminuo od posledica infarkta.

Pevačica se posle velike tragedije potpuno povukla iz javnosti, a kako kažu njeni najbliži, ona je jako teško podnela njegovu smrt, jer joj je bio prava ljubav, velika podrška, i savršen partner.

Posle 40 dana, Cipka je smogla snage da nastavi dalje, pa je na svom Instagram profilu objavila sliku sa svojim pokojnim mužem koju je pratila emotivna, ali neobična poruka.

“Moj muž i ja. Moj Neka i njegova Mica. Sve što smo imali da kažemo rekli smo jedno drugom za života zemaljskog, ne za društvene mreže i javnost. U ovom postu neće biti patetike, jer to nije moj stil. Samo ću vam reći da sam zahvalna Bogu što nas je spojio i što smo doživeli da smo jedna duša a dva tela. Retke su takve ljubavi, ali postoje. Zajedno odavde do večnosti”, počela je Cipka pa se direktno obratila dušebrižnicima:

“Fascinantno mi je bilo računjanje razlike u godinama između nas dvoje. Mi smo poznato po tome koliko nas interesuju tuđa mišljenja i pričice, naše je bilo da budemo to što jesmo i mi smo svoje želje i snove ispunili. Čaršijski džukci ostavljam vas da razvijate filmove u svojoj glavi, jer vi znate sve, puštam vas i da pravite senzacije baš ste me fino zabavili svojim pričama. Sladite se onim što vi mislite, verujem da vam je tako lakše a mi volimo da pomažemo ljudimai da olakšavamo tuđe brige i probleme. Što se tiče mog posla, pevanja, nastavljam gde smo stali. Pripremili smo svašta nešto novo ali otom potom. Znam da ima mnogo vas koji volite moj rad, i zbog vaše podrške i ljubavi se vraćam i nastavljam! Živim i pevam za mog Nebojšu, moju podršku, mog idola, večnu ljubav. Jači smo od sudbine”, napisala je Aleksandra i podelila album fotografija sa suprugom.

Izvor: kurir.rs