“Ćerko, izvini što sam ovo zaboravio da ti ispričam, sad ću”: Otac se Angelini ubijenoj u Ribnikaru obratio kao da je tu

|

U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje protiv osumnjičenog dečaka i njegove porodice i OŠ “Vladislav Ribnikar” gde je svedočila porodica ubijene Angeline Aćimović (12) koja je preminula nakon 12 dana borbe za život, i porodica čuvara obezbeđenja škole Dragana Vlahovića.

Anđelko Aćimović naveo je da njegovo dete bilo “Božji pokon od kada se rodila”.

“Evo idu praznici, a inače su svi bili u njenoj režiji. Sa starijom sestrom je spremala priredbe, recitacije koje nam je nakon toga izvodila. Ona je mene učila hip hop, a ja nju da igra kolo. Živeli smo dobar život pun ljubavi i poštenja”, ispričao je on drhtavim glasom.

“Znala je kada dođe do nekih prepirki da mi šapne “tata zagrli mamu i poljubi je” imala je to u sebi da miri ljude oko sebe. Uvek se pozdravljala sa rečima “volim te”.

Kako dalje navodi u svojoj detaljnoj i potresnoj priči o njihovom životu do 3. maja i posle 3. maja naveo je da ništa nije isto.

“Kakva je ona bila govori i to da je u svom dnevniku zapisala svoje ciljeve za 2023. godinu, uvek odgovorna i zrela za svoje godine”, rekao je on opisujući šta je sve pisalo u njenim ciljevima.

U svom izlaganju nekoliko puta je ponovio: “Ćerko izvini što sam ovo zaboravio da ispričam, sad ću!”

“Ona je duhom ovde i sluša me šta pričam”, rekao je neutešni otac nastradale devojčice.

Potom je na saslušanje nastavila njegova supruga koja je jedva govorila i njeno svedočenje je bilo potresno.

Svedočenje roditelja ubijenog čuvara bilo je izuzetno tužno, njegov otac je naveo da je on bio najbolji sin na svetu, dok je njegova majka dodala:

“Moj Dragan je bio veliki hrabar čovek. Njega je Bog takvog vaspitao, ja sam samo malo pridodala”, rekla je majka čuvara Dragana Vlahovića.

Izvor: kurir.rs