Ćerka Željka Mitrovića nosi 4 srpske prosečne plate na nogama: Verenik Ilija obradovao je novim čizmama u koje svi gledaju

|

Kristina Mitrović, srednja Željka Mitrovića živi život na visokoj nozi i to je nešto što je svima više manje poznato. Dok nije upoznala milijardera Iliju, za kog se nedavno verila, a koji joj sve želje ispunjava, Kristina je sopstvene prohteve samostalno zadovoljavala iliti zahvaljujući ponosnom ocu televizijskom magu, koji pored nje ima još troje dece.

Godinama unazad Kristina živi u Londonu, nosi garderobu samo najluksuznijih svetskih modnih brendova, ruča i večerava u najskupljim restoranima, odseda u eminentnim hotelima, sređuje se u salonima u kojima rade najbolji frizeri i šminkeri a za odmore bira samo ekskluzivne destinacije.

Stoga nikome nije čudno kada se ona nedavno fotografisala u privatnom avionu, prekrštneih nogu uz neophodan asesoar. U prvi plan dospeli su skupocena torba i čizme Kristine Mitrović, koje koštaju kao četiri prosečne srpske plate. Do ovog podatka može doći svako ko zaviri na zvanični Gucci sajt.

Neverovatan izdatak samo za čizme, doduše duboke, sa posebnim učkurom i drvenom štiklom, probudio je Kristinine pratioce koji su joj uputili podeljene komentare.

Velika većina njih podržala je Mitrovićevu mezimicu, manji deo pak smatrao je da je preterala te da je taj novac ona mogla bolje da iskoristi ili možda uplati u dobrotvorne svrhe.

Izvor: story.rs