Ćerka Branimira Nestorovića je očeva kopija, a ženu krije kao zmija noge: “Prestala je da izlazi samnom”

|

Čuveni doktor Branimir Nestorović osvojio je na izborima skoro pet odsto glasova, što bi trebalo da mu obezbedi čak 13 mandata. Za dr Nestorovića je, prema prvim procenama, glasalo čak oko 180.000 građana, iako je njegova kampanja bila manje primetna od ostalih u opoziciji.

Dr Branimir Nestorović je inače poznat dečiji plumolog, ali i porodičan čovek koji ponosno ističe da je otac dvoje dece. Jedna od njegovih želja je da će se još neko iz porodice okrenuti nauci. Sva je prilika da će to biti ćerka Mina koji inače veoma liči na svog oca. Za svoju ćerku kaže da je od njega nasledila strast prema učenju. Ćerka Mina pohađa dva fakulteta – studira istoriju umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu, ali i psihologiju na ovoj obrazovanoj ustanovi.

Jedna stvar u njegovom životu je velika nepoznanica. Naime, doktor je u braku više od 30 godina, a gospođu Nestorović nikada nismo videli u javnosti zajedno sa suprugom. Iako na njegovom Instagramu postoji jedna porodična slika, a pretpostavlja se da je gospođa na slici njegova žena. Koliko joj ne prija pažnja koju dobija njen muž, govori i činjenica da više ne izlazi sa mužem.

“Žena je prestala da izlazi sa mnom. Ona kaže da više neće nigde da ide sa mnom. Kad krenemo, to bude puno ljudi, zaustavljamo se, tu su selfiji… “, požalio se doktor jednom prilikom.

Izvor: mondo.rs