Ceca Bojković osudila Jelenine izjave na Pinku – Pevačica joj odbrusila: “Dok Vam je muž bio ambasador sedeli ste pod Vučićevom slikom”

|

Poznate glumice žestoko su reagovale na izjave Jelene Karleuše u emisiji „Hit tvit“. Pevačica je prilikom gostovanja na televiziji Pink uvredila glumce koji podržavaju skup „Srbija protiv nasilja“, ističući da “Telekom finansira sve filmove i serije, te da ne treba da glume i uzimaju pare od države, a onda da protestuju protiv Vučića“.

Nakon Karleušinog gostovanja, kada je iznela da glumci nemaju pravo da se žale jer „uzimaju pare od države“, glumice ostale su zatečene.

„Državna firma ‘Telekom’ finansira sve serije i sve filmove u ovoj zemlji, a glumci koje, znači, država direktno finansira, kače na svoje društvene mreže, zbunjujući narod da ova država nije dobra. I sad je pitanje – rođaci, ko vam daje pare da vi lepo živite i s kojim pravom vi, koji lepo živite, jer mnogo se serija snima i nikada glumci nisu bili besniji, čast izuzecima, pa se postavlja pitanje ko je tu lud? Mislim, onda nemojte da glumite u serijama i filmovima, nemojte da uzimate pare od države i idite demonstrirajte protiv Vučića. Samo moramo da budemo fer-plej i da kažemo onako kako jeste. Ovde je kao neka, s oproštenjem, sprdnja“, rekla je Jelena Karleuša prilikom gostovanja na ružičastoj televiziji, gde je do skoro bila zabranjena.

Povodom pevačicinih izjava prva se oglasila proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković.

“Glumci koji rade (snimaju) plaćeni su za svoj rad, oni nisu čašćavani za političku podršku. Da li ova priča znači da bi ‘takve’ trebalo izopštiti i ukinuti im pravo da snimaju?”, zapitala se Svetlana Bojković.

Karleuša je glumici uputila žestoku kritiku, spomenuvši i supruga ambasadora.

“Od svih glumaca vi Ceco da mi odgovarate, vi? Šta mislite da sam ja, debil? Dok vam je muž bio ambasador Srbije, koga je imenovao Vučić (IJUU), sedeli ste pod Vučićevom slikom gospođo ambasadorko! Tihi i srećni kao bubica! Tada vam Srbija nije bila ‘logor’? U tom logoru ste ipak dobili tetovažu koga glasi – licemerje! Curi vam puter sa glave – obrišite se i da Vas nisam čula”, napisala je pevačica.

Izvor: nova.rs