Budući tast Dušana Vlahovića je fudbalski moćnik: Mnogi će biti iznenađeni ko je zapravo otac lepe Vanje

|

U Nemačkoj je upravo počelo Evropsko prvenstvo. Reprezentacija Srbije ima šanse da prođe grupu, smatraju oni koji se bolje razumeju u fudbal. U fokusu interesovanja ovdašnje javnosti su, naravno, i igrači. Ako je verovati euforiji koja je zavladala među pripadnicama lepšeg pola kada su ga ugledale na terenu, najveća zvezda tima je Dušan Vlahović.

Visoki napadač Juventusa jedan je od najplaćenijih i najpopularnijih fudbalera današnjice, a tek ima 24 godine. Cela Italija bila mu je za petama dok je bio u vezi sa voditeljkom i bivšom mis te zemlje Karolinom Stramare, ali ta priča je sad već davna prošlost.

Prošle godine vratio se bivšoj devojci Vanji Bogdanović. Atraktivna Beograđanka i zgodni fudbaler poznaju se celog života. Počeli su kao prijatelji, a onda se rodila i ljubav. Vanja je upoznala Dušana kada nije bio ni poznat ni bogat. Družili su se, roditelji su im kućni prijatelji. U međuvremenu su proradile emocije i ušli su u vezu.

Veza nije dugo potrajala jer su oboje bili mladi i željni provoda. Razišli su se, ali nastavili kontakt. Dušan je otputovao za Italiju, život i obaveze su ih razdvojile, ali ih je sudbina nedavno opet spojila na Ibici, ispričao je izvor.

Iako je Dušan svoju privatnost uvek držao dalje od očiju javnosti, u aprilu je odlučio da se “razotkrije”. Na Instagramu je svojoj lepoj izabranici čestitao rođendan i uz zajedničku sliku napisao “Volim te”. Potvrdio je, dakle, da je priča ozbiljna.

Vanja je inače ćerka Milana Miška Bogdanovića, fudbalskog menadžera i vlasnika agencije “Seven Stars”. Kako piše na sajtu, reč je o globalnoj grupi za upravljanje kompletnom uslugom koja pruža usluge profesionalnim fudbalerima.

Izvor: hellomagazin.rs