Buba Miranović oženila sina, a snimci sa svadbe su viralni: Kemiš gura evre Bekuti u dekolte, a Zoričina reakcija je hit

|

Pevačica karakteristične ljubičaste boje kose, Buba Miranović koja je tokom devedesetih godina važila je za jednu od najfatalnijih žena sa domaće javne scene, oženila je sina Filipa Bosiljčića. Snimke sa gala proslave je objavila na Instagramu. Njen sin je stao na “ludi kamen” sa izabranicom Sandrom, koja je blistala u raskošnoj venčanici, a posle venčanja počelo je pravo veselje u restoranu.

Brojne poznate ličnosti dovele su atmosferu do usijanja, a među su bili pevačica Ana Bekuta, Zorica Brunclik sa suprugom Kemišem, pevačica Zorica Marković, dok je svirao orkestar Aleksandra Sofronijevića. Ana Bekuta i Zorica Brunclik su se u jednom momentu latile mikrofona i napravile “lom”.

U trenutku kada je Bekuta izvodila svoju pesmu “Sve sam stekla sama” nastala je prava fešta. Zorica Brunclik odmah je uzela novčanik i izvukla novčanicu od 100 evra, koju je zavukla koleginici u duboki dekolte – “Možeš i ti”, pogledala je u Kemiša Bekuta i dobacila mu.

Kemiš je zatim Bekuti u dekolte stavio još 150 evra, a sve to je na svom Fejsbuk profilu podelila Zorica Marković sa naslovom: “Tako se mi veselimo i radimo”.

“Dobro, dobro gurni”, odobrila mu je supruga, dok je Kemiš gurao novac u dekolte koleginici, a onda mu je uputila i kritiku: “Nemoj, ko Boga te moli, da više nosiš od 50 evra”. Ovo i ne čudi jer je Zorica široke ruke i voli da kiti svoje kolege.

Izvor: mondo.rs