“Bruka za porodicu i dokona jadnica”: Ponovo se razbuktala svađa sestara Kovač – Kristina ne bira reči kojima se obraća sestri

|

Poznato je da su sestre Kovač, Aleksandra i Kristina, godinama u lošim odnosima. O njihovim problemima zna čitava javnost. Aleksandra Kovač je svojevremeno saopštenjem obavestila javnost da se sa sestrom “razišla i poslovno i privatno”, dok je Kristina nekoliko puta na društvenim mrežama prepričavala odnos i razne probleme koje je imala sa sestrom.

Poslednje u nizu oglašavanje Aleksandre bilo je pre nekoliko dana, kada je javnost obavestila da proživljava “mržnju, diskriminaciju i huškanje na agresiju i progon” koje doživljava od “određenih osoba”, kako tvrdi, punih deset godina.

Aleksandra Kovač je okačila naslov otvorenog pisma njene sestre Kristine u kojem se nje odrekla, ali i optužila “određene osobe” (sestru) i medije, koji su preneli pismo da su krivi za navodni osećaj “mržnje, progona i huškanja na agresiju”.

Kristina, koja već godinama nije u dobrim odnosima sa Aleksandrom, čim je videla ovaj post sestre, raspisala se na svojim društvenim mrežama i još jednom pokazala koliko ima loše mišljenje o sestri.

“Ne znam da li mi je smešnije ili tužnije kada vidim žalbe na “progon, maltretiranje, diskriminaciju, mržnju” i ove “proslave” deset godina pakla… Svakome ko ima pola mozga jasno je to da sam ja jedina u celoj toj priči proglašena potpunim zlotvorom – druga strana je tu nevina, dostojanstvena, visoko obrazovana, vredna, talentovana, radna, puna klase i porekla, divno vaspitana, naučno-istraživački orijentisana, dobra i plemenita, ničim zasluženo okaljana i stavljena u blamantan i sramotan položaj. Samo jedna od nas je okarakterisana kao nesuvisla seljanka, bruka za svoju porodicu, crna ovca, dokona i neuspešna jadnica koja želi u medije po svaku cenu, koja gradi karijeru preko skandala i traži pažnju na sve pogrešne načine, ne preza ni od čega. I sve to ne bi moglo biti dalje od istine, bukvalno”, napisala je Kristina, ćerka pokojnog kompozitora Kornelija Kovača.

“Nema problema, biću zauvek ta crna ovca, nosiću taj svoj krst. Ali zna mama, negde tamo daleko, da ja to nisam… Zna čak i tata, iako slab na drugu stranu, i sklon liniji manjeg otpora u ovom slučaju, i nesklon da ikada to prizna. Zna moj D… Zna moja Tara… I da, negde duboko zna i ona, ali će provesti ostatak života u negaciji tog znanja”, dodala je Kristina, koja već dugo živi u Švedskoj sa porodicom.

“Ja sam otišla. Daleko, preko cele Evrope. Izgradila novi život koji ima vrlo malo veze sa mojim starim životom. Isključi mene iz svojih objava, svojih žalbi na diskriminaciju, isključi me iz svega, jer više tu ne pripadam”, poručuje Kristina, uz zaključak da će se fokusirati na ćerku Taru i novi život.

Izvor: blic.rs