Branko Kockica stao za govornicu da priča o Šapiću – Usledio je momenat koji je sve prisutne ostavio bez teksta

|

Jedan od odobrnika vladajuće koalicije Branko Milićević – Branko Kockica učestvovao je u raspravi na današnjoj sednici Skupštine grada na kojoj se bira gradonačelnik Beograda. U trenutku kad su svi očekivali da nešto kaže o novom-starom gradonačelniku Aleksandru Šapiću, usledila je – mimika.

Odobrnici Skupštine grada Beograda danas su izabrali gradonačelnika, a kandidat koji je predložila vladajuća koalicije je Aleksandar Šapić iz redova Srpske napredne stranke. Među onima koji su tražili reč kako bi rekli nešto njemu bio je Branko Milićević – Branko Kockica.

Nakon manjih problema sa mikrofonom, Milićević dobio priliku da se obrati, a ono što čemu su svedočili odbornici bilo je:

„Aleksandar Šapić…!“, rekao je Milićević šireći ruke i praveći grimase, a potom je nastavio.

Beograd 05. april 2024. Aleksandar Šapić. Konferencija za novinare, kzn, kzš, clanova Srpske narpredne stranke na sednicu Predsednistva stranke, SNS, Srpska napredna stranka Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

„Nemam reči, imamo dlanove“, rekao je Branko Kockica, pokazujući prstom ka odbornicima većine od kojih je tražio i dobio prilično mlak aplauz.

Milićević je napustio govornicu ponosan na svoju izvedbu, koja nije prva u kojoj su u glavnoj ulozi Šapić i Branko Kockica.

Izvor: nova.rs