Branka Pujić izostala sa premijere Gagijevog filma: On uslikan u kafani sa maloletnom devojkom – Svi se pitaju šta se dešava sa glumačkim parom

|

Brak Gagija Jovanovića i Branke Pujić važi za jedan od najdugovečnijih i najskladnijih na javnoj sceni. Oni su se venčali pre tačno trideset godina na skromnoj ceremoniji i tako nastavili da žive – povučeno od sveta, u svom domu u Zemunu i povremeno u vikendici na Zlatiboru, daleko od očiju javnosti.

Nažalost, poslednjih par godina poslovne obaveze nametnule su im drugačiji tempo, što je uticalo na njihove navike pa i sam odnos. Svi spekulišu da je Brankino odsustvo sa premijere Gagijevog filma “Komedija na tri sprata” razultat udaljenosti, pa i to što odmah nakon premijere glumac nije, po običaju, otišao kući, već je slavlje povodom uspeha nastavio u kafani u društvu kolega.

Gagi je slavio, igrao i pevao dok je pored njega sedela maloletna koleginica. Na iznenađenje svih prisutnih glumac joj je uputio par stihova, pa i nežnih pogleda što je zabeleženo snimkom i fotografijom. Slike su dospele u javnost koja se odmah zapitala kako će Branka reagovati na postupak supruga.

Brak Dragana Jovanovića i Branke Pujić nastavlja da intrigira medije, za šta je po svoj prilici zaslužno ponašanje glumačkog para.

Izvor: story.rs