Bolest nije zaobišla ni Sašu Joksimovića: Željkov brat rasplakao sve govoreći o situaciji koja ga je zadesila

|

Popularni glumac Saša Joksimović, brat muzičara Željka Joksimovića suočio se sa zdravstvenim problemom koji je sve češće prisutan, naročito među mlađim generacijama, te se može nazvati bolešću modernog doba. Iako deluje kao vedra i uvek dobro raspoložena osoba, glumac priznaje da nije uvek bilo tako. Naime, u jednom periodu svog života Saša je potpuno potonuo, te je zbog nedostatka posla izgubio samopouzdanje. Sa problemom nije mogao da se izbori sam, te je potražio stručnu pomoć.

Nikome nije lako da prizna, a posebno javnoj ličnosti, da ima problem sa samopozdanjem i depresijom, a kako Saša važi za osobu koja otvoreno govori na mnoge teme, rešio je da ispriča kako je on prevazišao problem sa kojim se mnogi susreću.

“U 2019. godini bukvalno ništa nisam radio, jeli smo paštetu da bi naš sin imao sve – rekao je glumac čija se situacija danas drastično promenila. Pre svega, kada je shvatio da je depresivan, potražio je stručnu pomoć, a onda i shvatio da „krivca“ za ono što mu se dobro i loše dešava u životu, treba da potraži u sebi”, ispričao je Saša Joksimović i pojasnio kako je izašao iz depresije:

“Nema logike da su svi oko mene krivi, a ja nedužan. Kada sam sa tim raščistio, postao sam neka druga osoba, bolja verzija Saše Joksimovića. Trebalo mi je vremena da izađem iz rupčage u koju sam upao i zakoračim na siguran teren, ali sada mogu samo uzbrdo”, poručio je brat Željka Joksimovića, koji je, nakon borbe sa depresijom, zakoračio u petu deceniju.

“Meni je 38. godina bila katastrofalna, u 39. mi se život preokrenuo, a 40. je nagovestila da će biti još bolja. Važno je da sam uhvatio dobar zalet”, optimističan je Saša Joksimović.

Izvor: story.rs