Bogdani se Cecin potez neće dopasti: Pevačica ne krije koliko joj je draga Veljkova bivša devojka

|

Manekenka Ana Rajković zabavljala se sa Veljkom Ražnatovićem pre nekoliko godina. Ana i Veljko upoznali su se u jednom prestoničkom restoranu, a brzo postali su nerazdvojni o čemu su svedočile i zajedničke objave na društvenim mrežama.

Bez obzira što njihova veza nije potrajala, Ana je ostala u dobrim odnosima sa porodicom Ražnatović, o čemu svedoči i Cecin potez. Naime, pevačica i dan danas prati Anu na društvenim mrežama, te joj lajkuje objave, pa se shodno tome stiče utisak da joj je urezana u pamćenju po dobrom i da joj je draga. Takođe, tokom manekenkinog zabavljanja sa njenim sinom, Ceca je imala samo reči hvale o Ani.

“Oni sjajno funkcioništu, deca se vole, obožavaju i ja im držim palčeve. Znam da me neće pitati kakvu će ženu da oženi, niti treba da me pita. Može da zatraži savet, ali ja o tome ne mogu da odlučujem, niti želim”, pričala je Ceca 2017. godine o Veljkovoj i Aninoj vezi.

Ana Rajkovć sada je udata za golmana Predraga Rajkovića, i imaju dva sina, Relju i Tadiju. Veljko je takođe srećan sa Bogdanom, a Ceca je lepim gestom pokazala da se i posle raskida može ostati u dobrim odnosima sa nesuđenom snajom.

Izvor: story.rs