Bivši bubnjar “Yu Grupe” zaprepastio morbidnom izjavom o pokojnom kolegi Toniju Montanu: “Umro je zbog mene kad je pročitao kako živim”

|

Bivši bubnjar “YU grupe”, Slobodan Jurišić Jura nedavno se oglasio potresnom objavom u kojoj je tvrdio da živi u kući bez struje i vode u Perlezu. Ubrzo nakon oglašavanja, njegovo stanje se potpuno popravilo.

On sada uživa u ljubavi sa ženom u kući od 200 kvadrata. Nakon što je govorio o svom finansijskom stanju, iznenadio je, pomalo morbidnom izjavom o pokjnom kolegi Toniju.

“Žao mi je Tonija Montana. Umro je zbog mene kad je pročitao kako živim. Jebi*a, imao slabo srce i umro čovek. Plakao sam ceo dan, strašno mi je žao. Hteo je da dođe kod mene”, rekao je Slobodan za Telegraf.rs

Kako sada tvrdi izvor blizak bubnjaru, njemu se javila žena koja mu je pomogla, a na kraju se između njih rodila i ljubav.

“Jura više ne krije da uživa u vezi sa vlasnicom kuće u kojoj sad živi nedaleko od Zrenjanina. Ta žena, kad je videla u kakvoj bedi je živeo u Perlezu, odmah mu se javila i ponudila pomoć. Pozvala ga je da dođe da je poseti u Banatskom Despotovcu. Njemu se kuća odmah svidela, ali i gazdarica. Ona mu je rekla da se plaši da bude sama u kući i da će joj biti puno lakše ako tu budu boravili zajedno. Ona mu kuva, sprema, sad čak vozi i njen auto. Brzo su stupili i u vezu, tako da sve puca od strasti”, ispričao je izvor za Kurir.

Izvor: telegraf.rs