“Bila sam ispred stana kada su ga zatekli”: Ona je ostavila poslednju poruku na vratima Tonija Montana i zvala policiju

|

Muzičar Velibor Miljković, publici poznatiji kao Toni Montano, pronađen je mrtav juče, 22. maja, u svom stanu u Beogradu. Ekipa Telgrafa je bila u zgradi pokojnog muzičara, te je stan zapečaćen od strane MUP-a, a na vratima stana stoji jedna poruka.

“Toni, javi mi se. Nisi dostupan”, pisalo je na ceduljici.

Poslednje reči Toniju, napisala je Anastasija koja je agent za nekretnine, a ona je otkrila da se našla ispred stana kada je došla policija.

“Ja sam zvala policiju. Bila sam ispred stana kada su ga zatekli i to u užasnom stanju. Verovatno je pre nekoliko dana preminuo”, rekla je Anastasija za Kurir.

Ispred ulaza zgrade u kojoj je živeo je tišina i muk, a ispred vrata stana u kojem je živeo bile su poruke i razvaljena brava.

Prva komšinica prokomentarisala je pokojnog muzičara:

“Dolazila je policija, forenzičari i hitna pomoć jer su ga zatekli na fotelji. Sestra od strica ga je zvala ali se nije javljao. Stan je prodao i trebalo je da se preseli u Leskovac jer tamo ima ogromnu porodičnu kuću. Videla sam ga pre par dana, došao je po stvari jer je krenuo da se iseli, izašao je sa nekim torbama. On nema nikog, otac i majka su mu umrli koji su bili divni ljudi. On u poslednje vreme psihički nije bio dobro. Do jednog perioda je bio super komšija, skroz okej, onda je malo psihički posrnuo, bolest je čudna stvar, pogotovo te vrste. Svi su njemu pomagali, nije bio usamljen sa te strane. Nekad je umeo da bude prek i prgav, ali verovatno zbog te samoće. Toni nije imao ljubav i pažnju i zbog toga nije bio psihički dobro poslednjih dana, samoća ga je ubila. Šteta, bio je velika zvezda i mogao je da ide u jednom lepom pravcu, ali je posrnuo”, ispričala je ona, dok je druga komšinica, starija žena, potvrdila da je dolazila policija.

“Njega ne poznajem lično, stara sam za druženje, ali smo ga ovde svi voleli. Komšinica mi je rekla da je ovde dolazila i policija”, rekla je gospođa.

Upućena patrola je na licu mesta zatekla Miljković Snežanu, sestru od strica preminulog Miljković Velibora inače estradnog umetnika poznatijeg pod umetničkim imenom Toni Montano, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana, gde su angažovali bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečeno beživotno telo Velibora.

Na lice mesta je izašla ekipa Hitne pomoći koja je konstatovala smrt.

Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti. Telo vozilom saniteta preveženo na ISM – navodi se u saopštenju, prenosi Kurir.

Izvor: telegraf.rs