Bila je to ljubav na prvi pogled, a pre mesec brak im upao u veliku krizu: Voditeljka Slagalice muža upoznala na ulici

|

Kristina Radenković, voditeljka “Slagalice i “Stigni me ako smeš” upoznala je svog nevenčanog supruga Nikolu Radojevića, beogradskog pravnika i javnog tužioca, sasvim slučajno…

Naime, naleteli su jedno na drugo dok je šetala psa kraj svoje zgrade. Njih dvoje su zajedno 8 godina. Zajedno su dobili dvoje dece, ćerku Taru i sina Rogana.

Suprug Kristine Radenković kao da joj je bio suđen.

– Nikola i ja upoznali smo se slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja šetala svoje dve kuce. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizit kartu, a ostalo je istorija – izjavila je ona pre nekoliko godina.

Međutim, nakon toliko godina sklada i ljubavi, ove godine naišli su i prvi problemi koje su navodno premostili, a za sve je odgovoran manjak vremena koji su oboje imali. Krizu su imali pre mesec dana.

– Muž mi je, što bi rekli onako kolokvijalno, car. Ova godina je stvarno bila za njega veoma izazovna. Prvo sam radila “Pesmu za Evroviziju”, pa Evroviziju, “Leto u Srbiji”, pa Svetsko prvenstvo, ali stvarno mi je mnogo izlazio u susret. Imali smo jednu malu krizu u novembru kada se sve nagomilalo i on nije mogao ni svoj posao da obavlja, ali smo tada angažovali dadilju. Sada je opet sve u redu. Veliku podršku mi pruža, pogotovo tu logističku da bih ja mogla da se bavim svojim poslom. Kada su on i deca dolazili kući, ja sam išla na “Biser pustinje” i vraćala se kasno uveče – ispričala je Kristina.

Izvor: story.rs