Beži, bre, idi sama, ne zanima me to: Vujadin Savić vikao na Mirku pred stotinama ljudi – fudbaler napravio veliki skandal

|

Fudbaler Vujadin Savić i srpska glumica Mirka Vasiljević pojavili su se zajedno na premijeri jednog filma, gde je došlo do žestoke rasprave.

Naime, Vujadin je napravio pravu scenu supruzi Mirki Vasiljević kada ga je zamolila da izađe s njom na crveni tepih da ih fotografišu predstavnici medija.

Svečana ceremonija održana je u centru grada u MTS dvorani, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotkaju se, a onda uživaju u filmu.

Ovaj protokol se nije dopao bivšem fudbaleru Vujadinu. On je sve vreme bio rezervisan, namršten i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju.

Kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, poludeo je, pa je urlao…

– Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to – vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vreme odmahivao rukama.

Mirka ga je odvela iza stuba da ga urazumi i pokuša da mu objasni da bi bilo lepo da imaju zajedničke fotke, ali on nije odustajao.

Iako je minut pre doživela neprijatnu scenu od supruga Vujadina, Mirka je pozirala s osmehom, baš kao prava glumica, sakrivši da je htela u zemlju da propadne zbog rasprave koju su videli svi koji su se našli u blizini.

Izvor: republika.rs