Beograđanka poručila domaću kafu u kafiću – Kada je konobar doneo ostala u šoku: “Ovo do sada nisam videla”

|

Beograđanka tvrdi da je u jednom prestoničkom kafiću dobila polupraznu šolju domaće kafe.

“U tom kafiću sam do sada uvek poručivala kapućino, a sada sam prvi put uzela domaću kafu. Hiljadu puta sam do sada pila domaću kafu u kafićima, restoranima, ali ovako nešto nikad nisam videla i nikad mi se do sada nije desilo. Sedela sam sa suprugom. On je uzeo kiselu vodu i kapućino i to je bilo u redu, ali kada sam videla šta je konobar meni doneo ostala sam u šoku. Zatečena nisam mogla da dođem do reči. Poludela sam. On se okrenuo odmah i otišao, a ja u onom šoku sam nastavila da gledam u polupraznu šolju kafe koju sam dobila”, ispričala je Beograđanka čije je ime i prezime poznato redakciji i dodala:

“Prvo što sam primetila da je šolja populrazna, a onda videla i da kafa nema kajmaka, dok je na ivicama šolje ostao isti. Onako u besu sam pomislila kao da je neko pio, ali znam da to nije moguće. U jednom momentu sam htela i da odem do šanka i da je vratim i tražim novu, ali pošto je bila gužva rekla sam suprugu da popije i da krenemo što pre”, kaže ona.

Inače, cena domaće kafe je 180 dinara, na šta ona nema primedbe.

“Cena je korektna, ali mislim da goste treba poštovati. Ne znam šta se desilo i zbog čega je doneo ovako, ali mislim da zaista nije u redu. Ako je to količina koju sipaju onda je trebao da uzme manju šolju i sve okej, ovako su ostavili baš loš utisak na mene da više nikada ne odem tamo”, zaključuje ona.

Izvor: kurir.rs