Beba na grudima, pored nje Luka i Leon sa trotinetima: Ana Ivanović uslikana sa sinovima na plaži – Njen izgled svi komentarišu

|

Fotografije nastale pre par dana u Palma de Majorci dokaz su da Ana Ivanović ne izlazi iz top forme. Paparaci su uspeli da uslikaju bivšu sportistkinju kako uživa na plaži šetajući se ulicama kao da pre samo 20 dana nije donela bebu na svet.

Društvo joj je pravila majka Dragana i tri sina. Luka i Leon uživaju u ulogama starije braće, a Ana izgleda skoro kao da se nije ni porađala.
Bivša teniserka beskrajno uživa u majčinstvu i prvim danima sa trećim sinom koji joj očigledno ne zadaje mnogo muka kada je već odlučila da sa njim krene na put.

Istini za volju, Ana nije otišla u hotel već u svoju kuću koju je pre par godina renovirala i prilagodila deci. Izgled Ane Ivanović posle porođaja već sada je više nego odličan, višak je ostao samo na stomaku što je i normalno, ali ne sumnjamo da će bivša teniserka i to rešiti brzo i uspešno. Ana je poznata kao neko ko vrlo vodi računa o ishrani, a nastavila je i da trenira možda čak i više nego kada se profesionalno bavila tenisom. Osim toga, jednom je priznala da je jurcanje za decom iscrpi više od treninga.

Izvor: story.rs