Barbara je Darka ostavila još pre privođenja – On kukao na sav glas, a sada se oglasila i pevačica: Veza nam je u krizi

|

Pevač Darko Lazić priveden je pošto je napravio nekoliko saobraćajnih prekršaja, a neposredno pre toga pevač je ispričao da je odnos sa devojkom Barbarom Bobak pauziran.

“Emotivno sam razoren. Ne znam šta ću sa sobom. Barbara mi je rekla da želi pauzu. Ljudi moji šta znači pauza ili da me ne voli vise ili da je našla drugoga. Sve sam radio za nju, menjao sam se. Povredila me je sa nekim rečima, nadam se da tako ne misli zaista. Došao sam iz Hrvatske pre tri dana, otišao sam pravo u nas stan u Novom Sadu. Ujutru se budim, zagrlim je, a ona kaže” Nemoj me dirati, treba mi prostora”. Pokupio sam svoje stvari i otišao iz stana”, ispričao je tada Darko za “Republiku”.

Povodom njegove izjave oglasila se i Barbara Bobak koja je kratko prokomentarisala:

“Ne radimo zajedno više intervjue i emisije. Svako radi za sebe”, rekla je pevačica za pomenuti portal, a sada je za Kurir potvrdila da njihova veza prolazi kroz težak period.

“Istina je da nam je veza trenutno u krizi. I zato ću vas zamoliti da mi date malo prostora za sebe. U ovom trenutku ne mogu da dajem više nikakve izjave”, izjavila je Barbara za Kurir.

Izvor: kurir.rs