Baka Prase slagao da je pobegao iz Srbije: Prešao granicu pa se istog dana vratio u Beograd

|

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obavestio je svoje pratioce juče da je napustio državu zbog konflikta sa Željkom Mitrovićem, ali ne i da se brže vratio u zemlju nego što je otišao.

– Bežim iz države pre nego što masnokosi pošalje hit.mena – napisao je Baka na svom storiju. Da je ponovo u Beogradu, svedoči fotografija koju je napravio paparaco Kurira.

Fotograf je uslikao jutjubera u srcu prestonice i to na pumpi dok je plaćao gorivo – u ponedeljak kasno noću. On je bio nervozan, žurio je i sve vreme gledao u pod. Trudio se da prođe neopaženo. Doduše, bilo je kasno, pa ljudi koji su takođe plaćali gorivo nisu obratili pažnju na njega. Kada je uzeo račun, seo je u svoj automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Do konflikta između vlasnika “Pink” televizije i najpoznatijeg jutjubera je došlo kada je Bogdan optužio Željka da mu duguje pare, što se ispostavilo kao neistina – Ilić zapravo duguje Mitroviću. Željko mu je odmah odgovorio i najavio dokumentarni film o Bogdanovim radnjama, nakon čega je Ilić odlučio da nakratko napusti Srbiju.

On je boravio u Bosni i Hercegovini, sudeći po video-snimcima koje je i sam objavljivao. Razlog njegove posete nije poznat, ali je pokazao da se video sa svojom devojkom Anjom, koja tamo živi.

Izvor: kurir.rs