Baka (80) provela noć “zarobljena” u kragujevačkom marketu: Zaposleni je zatekli ujutro kada su pristigli na posao

|

Penzionerka (80) iz Kragujevca provela je prethodnu noć zaključana u jednom supermarketu u ovom gradu, navodi Ikragujevac.

Baka iz naselja Bresnica celu noć provela je sama, “zarobljena” u marketu. Po Kragujevcu se prepričava da su nesrećnu ženu pronašli zaposleni u jutarnjoj smeni, ali da su, za svaki slučaj, zbog ranijih pljački ovog objekta, pozvali policiju.

“Žena je pronađena živa i zdrava, doduše malo neispavana, jer je noć provela na klupi u marketu. Pojela je dve kesice grickalica i popila jednu flašicu kisele vode”, kažu lokalci iz bifea preko puta marketa.

Iz prodajnog lanca nisu hteli da komentarišu neobičnu priču Kragujevčanke koja je navodno noć provela zaboravljena među rafovima.

“To je divna, starija gospođa, svakome može da se desi. Uostalom, šoping makar i kad su u pitanju osnovne namirnice može ženu da zanese, bez obzira na godine”, kažu komšije kroz osmeh.

“Očevici” pak kažu da su staricu, pošto je legitimisana utvrđeno da nije “ponela” iz marketa ništa što nije platila, policajci odvezli kući. Čulo se i da starija gospođa navodno živi sama u porodičnoj kući pa tokom noći niko nije prijavio njen nestanak.

Izvor: blic.rs