Bajaga priznao da se Emilija nosila s velikim pritiskom – nije joj bilo lako u braku

|

Popularni muzičar Momčilo Bajagić Bajaga razveo se do supruge Emilije nakon 33 godine braka. Oni su nedavno dobio i unuku Saru, ali su ipak odlučili da se rastanu.

Bajaga nikad u javnosti nije govorio o privatnom životu, a u jednom od retkih intervjua gde je pomenuo porodicu, otkrio je da im zbog njegove popularnosti nije bilo lako.

Sve svoje ljubavne pesme posvetio je svojoj sada već bivšoj supruzi, a Bajaga je posebno ponosan što se ona dobro nosila s njegovom velikom popularnošću i karijerom.

– O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnela, posebno tih prvih godina naše veze, koje su bile najluđe. Nismo mogli ići na letovanje negde gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bismo bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sedeli i gledali u nas – ispričao je roker.

Ni deci nije bilo lako da odrastaju uz poznatog oca. Bajaga tvrdi da je imati poznatog roditelja privilegija, naročito kada se organizuju veliki koncerti.

– Tad sam nervozniji, a to se onda prenosi i na njih. Mnogi im prijatelji iz škole traže karte za koncert, pa onda oni kod kuće žickaju od mene, a tih dana mi nije ni do čega – govorio je Bajaga.

Izvor: kurir.rs