Anja Mandić objavila fotografiju sina sa bakom: Andrija čuva uspomene na slavnog oca

|

Sin Anastasije i Milorada Mandića, Andrija Mandić najmlađe je dete u porodici, pa ne čudi činjenica da je miljenik u porodici. Ipak, životne okolnosti učinile su da Andrija prerano odraste, pa je Anja jednom istakla da on, iako je tek upisao srednju školu, ima vrlo izražene stavove o životnim pitanjima.

“Moj sin je u tim godinama, pa mi je rekao pre neki dan da ne želi da javno pričam o njemu i da bi voleo da ima svoju privatnost. I ja sam ga čula i poslušala. Mislim da je decu važno uvažiti i podržati. Svakako podizanje deteta je odgovornost za svakog roditelja na planeti, ne samo za mene. Imam samo želju da bude zdrav i dobar čovek. Čime god da odluči da se bavi. Neke stvari će birati sam i učiti šta je za njega odgovornost. Ja ću uvek stajati iza, da mu budem vetar u leđa. Moj put sam ja birala i zahvalana sam mojim roditeljima na tome”, kaže Anja.

Iako poštuje sinovljev stav da se ne eksponira u javnosti, Anja ponekad objavi fotografiju sina na Instagramu, kao što je učinila i sada. Na ovoj fotografiji Anja je zabeležila trenutak kada Andrija prelistava porodični album sa bakom.

Sin Anje i Milorada Mandića Mande lepo je vaspitan momak, koji je sebi postavio velike ciljeve u obrazovanju, a osim po karakteru čini se da je i po izgledu mešavina svojih roditelja.

Izvor: espreso.co.rs