Aneli Ahmić abortirala Janjuševo dete: Napustila bolnicu uz pratnju obezbeđenja i uputila se nazad u Elitu

|

Zadrugarka Aneli Ahmić abortirala je dete koje je čekala sa Markom Janjuševićem Janjušem, a posle intervencije napustila je privatnu kliniku oko 15 sati.

Ona je u pratnji obezbeđenja, spuštene glave, vidno iscrpljena i neraspoložena napustila kliniku u koju je stigla rano jutros. U zelenoj haljini, pod ruku ju je vodio član obezbeđenja, ušla je brzo u auto i vratila se u Šimanovce.

Nakon što je sinoć, 20. juna, donela tešku odluku da abortira, Aneli Ahmić stigla je danas, 21. juna, oko 11 sati u bolnicu.

Ona je sa knedlom u grlu progovorila o tome i otkrila da joj teško pada što je Janjuš prihvatio to i nije želeo da je ubedi u suprotno.

“Ta njegova ćutnja dok mu govorim da ću se očistiti, nije znao šta da smisli i kako da reaguje, to me najviše i razara. Kada uhvatiš čoveka iskreno, iskrenost izađe odmah, a kada nije iskren, on stoji i ćuti…I da mi priđe, on zna da će se to desiti”, rekla je Aneli i dodala:

“On da je meni rekao kada smo saznali da sam trudna, da mi je rekao: “Mislim da nije vreme…”, to bih više cenila nego ovo ovako. Više ovakve stvari da vidim kod njega tu iskrenost, potencirao je od mene ovo i postupcima je tražio da se očistim.

Izvor: telegraf.rs