Anastasija ušla u poznatu porodicu: Gudeljevog oca zna ceo svet, a ovo je Cecina buduća prija – Odgajila je vrhunske sportiste

|

Pevačica Anastasija Ražnatović je već mesec dana u vezi sa reprezentativcem Srbije Nemanjom Gudeljom, sa kojim trenutno uživa u Sevilji. Nemanja trenutno nastupa za španski klub Sevilju, dok godinama brani boje reprezentacije Srbije. Fudbaler inače potiče iz prave sportske porodice, vegan je i govori šest jezika.

Njegov otac je bio takođe fudbaler. Nebojša je karijeru započeo u Bosni a boje Partizana branio je pune tri godine. Nebojša je igrao i za španske klubove, a devet godina proveo je u Holandiji gde je branio boje Brede za koju je odigrao čak 300 utakmica. Karijeru je završio 2006 godine u Sparti. Trenutno je tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Nemanja Gudelj ima još brata Dragišu takođe fudbaler, a sestra Vanja je teniserka, pa se može reći da je Anastasija ušla u pravu sportsku porodicu čiji je glavni stub Olivera Gudelj. Ona je izdržala prvo treninge supruga, njegova putovanja, a zatim gajila decu, vaspitavala ih, vodila ih u škole, na treninge, pere, spremala ih.

Ako je suditi prema fotografijama i snimcima koje šeruje na društvenim mrežama, mama Olivera već je zavolela snajku Anastasiju. Odlično se provode u Sevilji, idu na večere, zajedno idu u kupovinu.

Izvor: kurir.rs